top of page
frukt och grönsaker

Vibrogyms 6 veckors Hälsoboost & Viktminsknings-program

Vibrogyms 6 veckors Hälsoboost: Bild

Vibrogyms Hälsoboost är designad för att lära dig en sund livsstil och kicka igång din kropp för att du på kort tid ska uppnå fina fettförbränningsresultat. Följer du riktlinjerna så kommer du garanterat att gå ner i omfång, få minskad smärta i lederna, få mer energi, sova bättre och må fantastiskt bra.

Höllviken

Startdatum:

Onsdag den 21 augusti

(9 platser kvar)

Torsdag den 22 augusti

(6 platser kvar)

Torsdag den 12 september

(11 platser kvar)

Lomma

Startdatum:

Måndag den 19 augusti

FULLBOKAD!​

Tisdag den 20 augusti

(10 platser kvar)

Måndag den 9 september

(10 platser kvar)

Vibrogyms 6 veckors Hälsoboost: Klasser
IMG_6238_edited_edited_edited.jpg

 "Ny kropp på 6 veckor" 

Jag hade ingen energi, sov dåligt och värk i händer och fötter. 

3 månader senare har jag nu en ”Ny" smalare och friskare kropp, värken  försvann snabbt!! Jag sover fantastiskt bra, är glad och full av positiv energi och kan springa igen! Värken i händer och fötter försvann nästan direkt när jag började träna vibrogym. /Maria

Vibrogyms 6 veckors Hälsoboost: Om
Vibrogyms 6 veckors Hälsoboost: Om
Brun Vintage Foto Kollage Facebook Inlägg (Instagram-inlägg).png

 " - 7,5 kg på 6 veckor!" 

MÅ BÄTTRE - MINSKA FETT - BLI AV MED VÄRK - FÅ MER ENERGI - BÄTTRE SÖMN - MER STYRKA

På 6 veckor med Vibrogyms Hälsoboost tappade jag 7,5 kg fett och 25 cm i omfång. Jag minskade kraftigt det farliga viscerala bukfettet som gjorde att jag var i riskzon för hjärt/kärlsjukdom och diabetes. Min inflammation och värk i kroppen är nu 100% borta, jag sover djupt och vaknar utvilad med massor med energi.

Hoppas jag kan inspirera dig! Hälsningar Biljana

Jag har gått ner 8,5 kg på 6 veckor!

"Jag har sett det väldigt mycket på mig på själv och det har motiverat mig att fortsätta att hålla mig strikt till kostprogrammet.


Träningen är rolig, det går snabbt och den är effektiv. Jag känner i kroppen att träningen gör något."

Vibrogyms 6 veckors Hälsoboost: Om

Ett komplett kost och träningsprogram!

I Vibrogyms unika program lär vi dig hur du ska tänka för att uppnå snabba och bestående resultat för ökad ämnesomsättning, maximerad fettförbränning och sund viktnedgång. Programmet kombinerar näringsrik kost som boostar ditt immunförsvar och minskar inflammation med högeffektiv  Vibrogymträning. 

Vibrationsträning är skonsam för lederna och som vetenskapligt bevisat är den metod som bränner fett mest effektivt. Våra PT hjälper dig med träningen och vår hälsocoach ger dig personlig kostrådgivning. 

IMG_8809_edited.jpg
Vibrogyms 6 veckors Hälsoboost: Om

Ny kropp på 6 veckor är helt galet!

Att få en ny kropp på bara 6 veckor som 43-åring är helt galet.

"Jag är så tacksam för att jag hittat en träningsform jag älskar. Jag har byggt en helt ny kropp på några månader! Min hängande mage efter 2 graviditeter är borta, jag har tappat 10 kg och 15 cm i omfång. Jag har en helt annan energi och min hud har blivit mycket fräschare!

Vibrogyms 6 veckors Hälsoboost: Om
84FB92CC-E746-479C-9278-0117B5ECFCEB.jpg

Vibrogymträning bränner mer fett än någon annan träningsform

Forskning visar att träningen ökar ämnesomsättningen dramatiskt genom att alla typer av muskelfibrer arbetar jämfört med vad du kan åstadkomma med viljan när du lyfter vikter. Detta slår på en ”strömbrytare” i cellerna som ökar din ämnesomsättning till nivåer som är svårt att uppnå med någon annan träning. Förbränningen är påslagen upp till 48 timmar efter ett pass. Detta aktiverar en helt ny nivå av ökad förbränning i cellernas mitokondrier (energiverk) vilket leder till att både underhudsfett och det skadliga viscerala fettet runt organen förbränns som energi. Så det är inte hur tungt och länge du tränar utan intensiteten i träningen som ger de fantastiska resultaten.

Vibrogyms 6 veckors Hälsoboost: Om

20 kg på 5 månader och smärtfri

Efter bara 6 veckor var jag 9 kg lättare med 12 cm minskat midjemått, hade ny muskelstyrka och energi och var smärtfri för första gången på länge!
Efter programmet har jag fortsatt träna Vibrogym och gått ner ca 1 kg fett per vecka – totalt över 20 kg på mindre än 5 månader." Niklas (f.d. landslagspelare i Rugby)

Vibrogyms 6 veckors Hälsoboost: Om

Jag började sova jättebra, inga nattliga svettningar

"Vid sista invägningen efter 6 veckor, blev jag chockad över vad som hade hänt med min kropp. Mycket fastare, bättre hållning och minskat många centimeter över hela kroppen. Som bonus på detta mår jag verkligen så fantastiskt bra!!

Det började med att jag insåg att jag behövde ändra livsstil. Jag var är helt slut efter jobbet, sov dåligt på nätterna, hade jättemycket huvudvärk, problem med knäna, hade låg energi och absolut ingen lust till någonting. Hälsoboosten blev början på mitt nya liv! Tredje veckan hände det något i kroppen.  Jag började sova jättebra, inga nattliga svettningar som man kan ha i min ålder. Började känna mig mycket gladare och starkare. Sååå härligt

Önskar att alla ska få känna detta och må så bra.

IMG_5516.JPEG
Vibrogyms 6 veckors Hälsoboost: Om
  • Du tränar Vibrogym 3 ggr per vecka och bokar träningstider som passar ditt schema.  Det finns pass 7 dagar i veckan både morgon, förmiddag och kväll. Du bokar dina pass i vår bokningsapp.

  • Våra Personliga Tränare hjälper dig med träningen. All träning sker i liten grupp med max 6 personer.

  • Du lär dig äta och laga bra och nyttiga mat!  Ingen proccesad mat och micromat är tillåten! Tänk "Made by nature not by man" Du äter näringsrik kost som boostar ditt immunförsvar, minskar inflammation och maximerar din förbränning.

  • Programmet är under 6 veckor och vi träffas varannan helg för  invägning och uppföljning av kostprogrammet.

  • På uppstartsmötet börjar vi med en föreläsning om kost och kostprogrammet ca 2 timmar. Vi väger vi dig på en Inbody kropps-scanner som mäter din muskelmassa, totala fett och viscerala (skadliga) fett. Vi mäter även med måttband och tar före och efter bilder då bilder och måttband säger mer än vågen! 

  • Du ingår i en sluten Facebook grupp med tips, råd och recept.​​

Vibrogyms 6 veckors Hälsoboost: Om
IMG_8506.jpg
Vibrogyms 6 veckors Hälsoboost: Bild

Anmäl ditt intresse för Hälsoboost!

Vi kontaktar dig inom kort!

Tack för ditt meddelande!

Vibrogyms 6 veckors Hälsoboost: Försäljningslead
bottom of page